KIRŞEHİR / ÇİÇEKDAĞI - Cumhuriyet İlkokulu

May

İlkokullar arası futbol turnuvasında okulumuz öğrencileri 2. oldu. Öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

26.04.2024 TARİHİNDE SOSYAL ETKİNLİK VE DERS KAPSAMINDA KARAHIDIR KÖYÜ' NE GEZİ YAPILDI.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Müdürlüğümüzce hazırlanan "Sınıfımın Masalı" Projesinde  öğrencilerimizin kendilerinin yazıp aynı zamanda canlandırdığı hikayelerden oluşan masal kitabımızın Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN' e ulaştığını ve Sayın Bakanımızın konuya ilişkin sosyal medya hesaplarında paylaşım yaparak teşekkür ettiğini duyurmuştuk. Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN bu teşekkür paylaşımının yanı sıra tüm sınıflarımıza mektup yazarak mektuplarıyla birlikte tüm 4. Sınıf öğrencilerimize içi dolu dolu çanta hediyelerini de gönderdiler. Hediyeleri öğrencilerimize İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Yasin GÜLŞEN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdulkadir SAĞLAM bizzat sınıflara giderek öğrencilerimize ulaştırdılar.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında  ilçemiz ilkokulları 4. sınıf öğrencilerinin hazırladığı kitap Milli Eğitim Bakanı Yusuf TEKİN'e ulaştı.  Sayın Bakanımız Sınıfımızın Masalı adlı kitabı sosyal medya hesabından paylaşarak öğrencilerimize teşekkür etti.

Ock

ENERJİ TASARUFU HAFTASI BOYUNCA GÖRSELLER VİDEO GÖSTERİMİ OKULUMUZDA YAPILDI.PANO ÇALIŞMALARI YAPILDI.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzce başlatılan proje kapsamında, ilimiz okullarında eğitim gören 100 Çocuk Yazar tarafından yazılan "Cumhuriyet" konulu hikayeler kitaplaştırıldı. Kitapta 4. sınıf öğrencimiz Mehmet ÖZBAKIR'ın "Fatih'in Rüyası" adlı hikayesi de bulunmaktadır. Öğrencimizin başarısını tebrik ederiz.

Türkiye Cumhuriyetinin Kuruluşunun 100. Yılı Kutlu Olsun

Mrt

İlçemiz okulları arasında düzenlenen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma yarışmasında İlkokullar kategorisinde okulumuz  3. sınıf öğrencisi Sıraç KILIÇ 2. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.